Om Bygma Cup

Om Bygma Cup

Bygma Cup er et indendørsstævne hvor hovedturneringen altid afvikles første lørdag i december. Valget for basen til stævnet faldt på Grenaa Idrætscenter, for at kunne udvikle og udvide stævnet fremover.

Indefodboldstævnet har ca. 70 tilmeldte hold. Stævnet er opdelt i 6 sideløbende stævner, en A række med ca. 30 hold, en B række med ca. 15 hold, en C række med ca. 8 hold, en firma turnering med ca. 8 indbudte hold, en Oldboys turnering med 8 hold og en dame turnering med 8 hold. Ved hovedturneringen deltager der superliga, divisions og serie spillere fra hele landet, der kæmper om 1. præmien på 20.000 kr. I alt er den samlede præmiesum på ca. 60.000 kr. I firmaturneringen deltager der firmaer fra Grenaa og omegn. Bygma Cup's indefodboldstævne afvikles i Grenaa Idrætscenter, hvor man bruger begge haller både fredag og lørdag.

Der spilles på håndboldbane med små mål (4 markspillere og op til 3 udskiftere pr. hold). Den enkelte spiller må gerne deltage på flere forskellige hold, dog kun på et hold pr. turnering.

Grenaa Indefodbold

Grenaa Indefodbold er foreningen bag Bygma Cup.

Bygma Cup legat

For at tilgodese ungdomsarbejdet i nord- og syddjurs kommuner, har vi oprettet et legat, der kun kan søges af ungdomsidrætsudøvere i de to kommuner. Legatet bliver uddelt hvert år under indendørsstævnet. Yderligere oplysninger kan findes på www.bygma-cup.dk/legat

Reklamebureau

Bygma Cup nyder godt af vores samarbejde med det lokale reklamebureau fra Grenaa, evolvere, som har været med til at designe vores hjemmeside. De er eksperter i hjemmesideløsninger og udbyder også tryksager af høj kvalitet. Støt op om vores samarbejdspartner, hvis I har brug for assistance med grafisk design og kommunikation, og kontakt evolvere. I kan se mere om reklamebureauet evolvere på deres hjemmeside.

Copyright © Bygma-Cup Administration