Velkommen til Bygma-Cup.dk

Velkommen til Bygma-Cup.dk

Bygma Cup er en del af indefodbold.dk Grand Prix Masters konceptet. Vinderne ved Bygma Cup optjener point til GPM ranglisten – se mere på www.indefodbold.dk. Stævnet er lavet i samarbejde med vores hovedsponsorer Bygma Grenaa samt vores sponsorteam og en lang række øvrige sponsorer. Stævnet afholdes over 2 dage, firma, oldboys, dame og C rækken afvikles fredag, mens A og B rækken afvikles lørdag – altid anden weekend i december.

Firma/hygge puljerne på plads

Pulje 1 - Firma/hygge
Undisputed
Activ Rengøring
Vennelyst Bageri
Ålsrode Tømrerfirma 1
Nybolig

Pulje 2 - Firma/hygge
Dan-Bunkering A/S
Kattegatskolen
Ålsrode Tømrerfirma 2
HSM
Grenaa Tømrer Firma

Pulje 3 - Firma/hygge
Team Frisdal Køreskole
FriskFisken.dk
FC P&N
Gold Gym
Beta House

Oldboys puljerne på plads

Pulje 1 - OldBoys
indefodbold.dk
Djurslands Bank
Aksels køreskole

stark.dk                                                                                                                                            

Pulje 2 - OldBoys
Geodis Wilson
Møllevangskolen
Foghs Murerfirma
BiH 0ldboys

Nyhed hos Bygma Cup

Vi har i år valgt at udvide vores stævne med en B-række. Da vi de sidste par år har lagt meget vægt på at vores stævne skulle samle Danmarks bedste indefodboldhold. Det er lykkedes til fulde, da stævnet er blevet stærkere år for år. Nu er turen så kommet til mellem gruppen af indefodboldhold, som vi gerne vil prøve at give en bedre oplevelse til stævnet. Derfor prøver vi som noget nyt med både en A- og B-række.
Det kommer til at fungere som det hidtil har gjort, nummer 1 og 2 fra hver pulje går videre i A-rækken, som spiller om de store penge præmier, mens nummer 3 fra hver pulje går videre i B-rækken. B-rækken vil blive afviklet som knald eller fald kampe. Der vil blive spillet om et mindre penge beløb i B-rækken, alt efter antal tilmeldinger. Vi håber på, at vi med dette tiltag, kan tiltrække indefodboldhold på alle niveauer.
På gensyn til Bygma Cup 2012

Copyright © Bygma-Cup Administration