Velkommen til Bygma-Cup.dk

Velkommen til Bygma-Cup.dk

Bygma Cup er en del af indefodbold.dk Grand Prix Masters konceptet. Vinderne ved Bygma Cup optjener point til GPM ranglisten – se mere på www.indefodbold.dk. Stævnet er lavet i samarbejde med vores hovedsponsorer Bygma Grenaa samt vores sponsorteam og en lang række øvrige sponsorer. Stævnet afholdes over 2 dage, firma, oldboys, dame og C rækken afvikles fredag, mens A og B rækken afvikles lørdag – altid anden weekend i december.

NYT 2013

Som noget nyt, prøver vi i år med en dame turnering. Den vil blive afviklet fredag den 6 dec, sideløbende med firma/hygge og oldboys turneringerne. Der er allerede nu åbent for tilmelding. Vi håber dette kan blive en succes allerede første år. 

Velkommen til Hotel Crone som guldsponsor

Det er med stor glæde at vi efter et års pause kan byde Hotel Crone tilbage som guldsponsor. Crone har dog ikke holdt helt pause fra Bygma Cup, da de stadig har været en god samarbejdspartner for stævnet. Nu ser vi frem til endnu et godt samarbejde med Hotel Crone som guldsponsor.

Tak fra Bygma Cup

Bygma Cup vil gerne takke alle omkring stævnet, hjælpere, hold og tilskure. Hele weekenden forløb efter planen, og efter en masse fantastiske kampe lørdag, så kunne man kun tage hatten af for de 4 spillere fra Porsborg, som klarede sig igennem de 12 kampe, og nåede helt til tops til Bygma Cup og til tops på GPM listen.

Til de mange hold som ikke nåede at få sig tilmeldt til årets stævne, så har vi allerede nu åbnet for tilmelding til næste år. Så hvis man vil sikre sig en plads til næste år, så kan det læde sig gøre allerede nu.

Håber vi ses til næste år
Fortsat go sæson til alle

Copyright © Bygma-Cup Administration