Velkommen til Bygma-Cup.dk

Velkommen til Bygma-Cup.dk

Bygma Cup er en del af indefodbold.dk Grand Prix Masters konceptet. Vinderne ved Bygma Cup optjener point til GPM ranglisten – se mere på www.indefodbold.dk. Stævnet er lavet i samarbejde med vores hovedsponsorer Bygma Grenaa samt vores sponsorteam og en lang række øvrige sponsorer. Stævnet afholdes over 2 dage, firma, oldboys, dame og C rækken afvikles fredag, mens A og B rækken afvikles lørdag – altid anden weekend i december.

Årets sponsor arrangement på plads

Bygma Cup udvalget vil gerne takke de mange sponsorer, som har støttet vores stævne i en del år efter hånden. Det gør vi i år ved at lave dette arrangement, som vi håber de fleste vil deltage i, så vi kan få en hyggelig dag.

Program Lørdag den 17. sep 2011

13.00 Vi mødes i Grenaa Bowlingcenter

13.05 Velkomst drink

13.30 Afgang til Grenaa Idrætscenter

14.30 Rostov Don (RUS) - Viborg HK

16.20 Afgang til Grenaa Bowlingcenter

17.00 Bowling

19.00 Spisning

Nyt sponsor koncept

Bygma Cup´s nye sponsor koncept:

GULDsponsor aftale koster 10.000 kr. årligt. Her vil sponsoren få følgende: annoncering i dagblade, reklamespots i Radio ABC, firmalogo i stævneindbydelser, helsidesannonce i kampprogram, reklamebanner i hallerne, omtale i hallerne under stævnet samt logo på www.bygma-cup.dk og på tøj til hjælpere og officials under stævnet.

SØLVsponsor aftale koster 3.000 kr. årligt. Her vil sponsoren få følgende: annoncering i dagblade, firmalogo i stævneindbydelser, halvsidesannonce i kampprogram, omtale i hallerne under stævnet samt firmalogo på www.bygma-cup.dk.

BRONZEsponsor aftale koster 1.000 kr årligt. Her vil sponsoren få følgende: annoncering i stævneprogram, omtale i hallerne under stævnet og på www.bygma-cup.dk.

Som noget nyt vil vi årligt lave et sponsorarrangement for diverse sponsorer for at påskynde deres sponsorat. Uden at afsløre for meget, så vil arrangementet i 2011 være for de fodbold interesseret.

NYT til Bygma Cup 2011

Nye tiltag i år:

Vinder af Bygma Cup´s hovedturnering giver GRATIS hold deltagelse året efter

Præmierne i oldboysturnering sat op til 1500 og 750 kr.

Præmierne i firma/hyggeturneringen sat op til 1300 og 650 kr + minde pokal

Copyright © Bygma-Cup Administration